Vintertøj: Hvad skal du have på? 

De kolde måneder er for alvor over os, og vinteren giver minusgrader. Derfor kan det være svært at klæde sig passende på. Der er mange krav til dit vintertøj: det skal både være varmt og komfortabelt. Her kan du blive en smule klogere på hvilket vintertøj, som du skal have i din garderobe, så du er sikret mod frostens kulde.

Vinterjakken kommer man ikke udenom 

Vinterjakken er selvfølgelig et af de vigtigste elementer i din garderobe. Vinterjakken har til opgave at holde dig varm i den bidende kulde. Uden din vinterjakke så kan vinteren hurtigt føles lang, så det er derfor vigtigt, at du får en god jakke. Du kan finde et Stort udvalg af overtøj til kvinder lige her. Du kan vælge mange forskellige modeller af en vinterjakke, men sørg for at finde ud af hvilket behov du har – om du ønsker en lang jakke, som dækker numsen og holder den varm, eller om du ønsker en kortere jakke.  

Huen holder hovedet varmt 

Huen burde faktisk være en vigtig del af din vintergarderobe. Faktisk så er det videnskabeligt bevist, at man hurtigt mister varmen, hvis man ikke har hue på. Du kan selvfølgelig få en masse huer i forskelligt materiale, farver, tykkelser og meget andet. Bare husk at orientere dig om, hvor god huen er i forhold til at holde på varmen. Især uld er et godt valg til dette formål. 

Hold hænderne varme

Handsker og luffer er naturligvis også et fast element i din vintergarderobe. Luffer er normalt varmere end handsker, men luffer kan gå ud over finmotorikken. Husk også at find ud af, hvad du helt konkret skal bruge handskerne eller luffer til. Det er klart, at der er forskel på hvilke du skal købe, hvis du opholder dig lang tid udenfor frem for kort tid. Du kan også få nogle som er vandtætte og vindtætte.