Vælg overvågning af din virksomhed og vær på den sikre side

Den teknologiske udvikling har heldigvis gjort, at man kan have øjne på ens virksomhed, selvom man ikke selv er tilstede. Her menes der selvfølgelig i form af overvågning med kameraer. Der findes forskellige typer af overvågning, om det er pladsovervågning, firmaovervågning eller generel kameraovervågning, hvor der sidder vagter og holder øje med optagelserne løbende. Der er flere grunde til at vælge den slags, og så skal overvågningen fungere optimalt.

Brug den rette overvågning til dit firma

Sådan noget som kameraovervågning med vagt kan være praktisk at bruge, hvis man er et større konglomerat af mange virksomheder under samme tag, eller man er et kontorfællesskab, der strækker sig over mange kvadratmeter. Hvis der derimod er tale om en fysisk butik, så kan man vælge kameraovervågning uden vagter til at dække hele butikkens område ind fra kundeområdet, lager og kontor. Skal der være tale om pladsovervågning af for eksempel en byggeplads, så kan det være optimalt at kigge hos 247Kooi for at finde den optimale løsning til dette.

Overvågningen skal fungere til fulde

Når man vælger overvågning med kamera, skal man være sikker på, at alle blinde vinkler er dækket ind. Dette gælder både i de områder, hvor der er kunder, og hvor de ansatte her. Indbrudstyve kan komme ind ad lagervejen. Hvis man har en mistanke om, at der er en medarbejder, der stjæler fra lageret eller kassen, kan det også betale sig at have overvågning her. Kameraovervågningen kan foregå lidt i det skjulte, hvor de enkelte kameraer ikke gør det store væsen af sig for at blive set, så folk ikke ved, at de bliver overvåget. Men ved at sætte skilte op med, at et område såsom en byggeplads er overvåget, og man tydeligt kan se kameraerne, så kan det have en præventiv virkning på folk, der eventuelt overvejer at bryde ind.

Derfor skal du vælge kameraovervågning

Der er flere fordele ved at vælge kameraovervågning. Foruden at dokumentere, hvis der er et indbrud i virksomhedens område, som politiet kan bruge i deres efterforskning, så vil det som regel også hjælpe på en eventuel forsikringssag. Her skal man nemlig tit bevise, at man har gjort sine egne forholdsregler. Desuden kan overvågning med kamera også være med til at bevise tvivlssager, hvis en medarbejder har en påstand om en anden medarbejder, så man på videomaterialet kan se, hvem der har ret. Husk altid at have en backup af dine optagelser, som du får lagret et sikkert sted.