Undgå uren hud med vegansk hudpleje

Døjer du med uren hud, rødme, eksem eller lignede hudprolemer, og har du prøvet at udelukke diverse ting i kosten, men intet har hjulpet endnu? Forsøg at skifte produkterne i din hudpleje ud med vegansk hudpleje, og hjælp din hud på rette vej. Læs i artiklen herunder, hvilke fordele der er ved vegansk hudpleje, og hvordan du samtidig kan støtte op om bedre dyrevelfærd.  

Vælg vegansk frem for kemikalier 

Vegansk hudpleje er perfekt til dig, som gerne vil passe på din hud, men samtidig også på naturen. Med vegansk hudpleje behøver du ikke, at bekymre dig for, at din hud slår ud. Huden i vores ansigt er meget følsom, og bliver let påvirket. For eksempelvis, når du har spist bestemte fødevarer, og får uren hud. Eller når du er stresset, og det begynder at vise sig i ansigtet med udslæt. Eller i vintermånederne, hvor der er meget koldt og frosten er hård ved huden, modsat om sommeren, hvor man har siddet lidt for længe i solen. Det kan dog også skyldes, at din nuværende hudpleje ikke er den rigtige for dig.  Hjælp din hud på godt vej med den rigtige hudpleje, og undgå irriteret hud. En vegansk hudpleje er fri for parabener, syntetiske farvestoffer, er parfumefri og indeholder ingen kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer. Det betyder også at ved at skifte hudpleje, at du kan reducere dine chancer for at få generende reaktioner. Du kan derfor, med god samvittighed, bruge det på både din krop og i dit ansigt, men også til at smøre dine børn ind i det, uden bekymringer for udslæt. 

Et skridt i den rigtige retning 

Måske du allerede har taget et aktivt valg om at spise mere vegetarisk eller vegansk, måske du forsøger at købe primært genbrugstøj eller vælger tøj ud fra, om det er bæredygtigt. Det kan også være, at du endnu ikke har ændret din livsstil, men går med et ønske om det. Start i det små, og vælg en vegansk hudplejeserie. Med en vegansk hudplejeserie, som ikke er testet på dyr, er det oplagte valg til dig, som forsøger at gøre en forskel for dyrevelfærden, en grønnere fremtid, men også din hud. Lad også din livsstil komme til udtryk gennem dit valg af hudpleje, og smør din hud ind i naturlige ingredienser – din hud vil elske dig for det.