Tre tips: Planlæg en uforglemmelig konfirmationsfrokost

Konfirmation er en skøn undskyldning for at samle familien til en større frokost, og for selve konfirmanden vil det være første gang, de har siddet med ved bordet som del af det voksne selskab. Derfor er det så meget desto vigtigere, at måltidet bliver ét, I husker. Her opnår du det bedste resultat, når du bestiller udefra. For dette er nøglen til nye, kulinariske oplevelser.

Hvad skal du så tænke på, når mad til konfirmation vælges? Her er flere ting værd at nævne.

Please alle ved valg af mad til konfirmation

At vælge den rette konfirmationsmenu vil altid være lidt tricky. For på den ene hånd skal du finde for- og hovedretter, der behager de voksne i selskabet, men på den anden skal du tage hensyn til konfirmanden, som sikkert endnu ikke har taget voksne præferencer til sig endnu.

I øvrigt skal du jonglere disse to grupper sammen med veganere, vegetarer og folk med andre madmæssige særheder, så ingen ekskluderes. Ønsker du ikke at skære alle over én kam, så vælg evt. en konfirmationsbuffet, eller lad det være op til dine gæster at vælge egne kuverter.

Vælg de rette vine til maden

Alkohol er helt essentielt, når vi taler om konfirmationsmenu. For måltidet skal have et godt akkompagnement i form af udsøgte vine, hvad end vi taler de mousserende af slagsen, der til alle tider er perfekte til festligheder, eller en fyldig rødvin til at få det bedste frem i oksekødet.

Tænk tema ind i borddækningen

Ved siden af blot det, der fryder smagsløg og gane, skal du ved planlægning af konfirmation også tænke på borddækning, herunder bordpynt til konfirmation. Værd er det at søge hjælp hertil, så du er sikker på, du ender med korrekt at kunne eksekvere på konfirmationens tema.

Med styr på såvel det visuelle som det gastronomiske er du vis på, at festen bliver vellykket.