Tre gode råd til at finde nye kokkejakker

Sådan finder du nye kokkejakker til dine ansatte

Hvis du gerne vil give dine gæster et rigtig godt indtryk og en god oplevelse, er det vigtigt, at restauranten fremstår som en helhed. Heldigvis er der mange forskellige ting, der får din restaurant til at fremstå som en helhed – indretning, farver, rumfordeling – men én af de ting, som få mennesker har med i deres overvejelser, er kokkenes og tjenernes uniformer.
Når kokkene bærer matchende uniformer med tjenerne, og uniformerne samtidigt matcher resten af restaurantens farver og æstetik – ja, så skaber man en et rigtig god helhedsindtryk. Derfor kan det godt betale sig, at du gør dig umage, når du skal vælge kokkejakker til dit køkkenpersonale.
Er du usikker på, hvor du skal starte, kan du læse med her og få tre gode råd.

Kokkejakker til damer og herrer

Når du skal finde kokkejakker til dine medarbejdere, er det vigtigt, at du køber både kokkejakker til damer og til herrer. Der er nemlig stor forskel på jakkernes pasform, og derfor er du nødt til at købe kønsspecifikke kokkejakker til køkkenpersonalet.

Jakker med lange eller korte ærmer

Det er også værd at overveje, om kokkejakkerne skal have lange eller korte ærmer. Her kan du også vælge at købe nogle forskellige slags, så alle dine ansatte har passende kokkejakker til de kolde vintre og varme somre. I langt de fleste køkkener er der dog utrolig varmt, hvorfor der nok er mange, der vil foretrække at have en kokkejakke med korte ærmer.

Kokkejakker med logo og farve

Som tidligere nævnt handler det om at skabe sammenhæng i din restaurant. Derfor vil det være en god idé at vælge nogle kokkejakker i fx restaurantlogoets farve eller i en farve, der matcher væggene. Derudover kan du også få trykt eller broderes restaurantens navn eller logo på kokkejakkerne.

Her kan du købe billige kokkejakker

Hvis du er på udkig efter billige kokkejakker af høj kvalitet, kan du finde dem hos Billigt Kokketøj. På deres hjemmeside har de forskellige modeller at vælge imellem, og de kan også sørge for broderi eller tryk på dine nye kokkejakker.