Tre gode ideer til indretningen af din varebil

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man har arbejdet i håndværkerbranchen et par år, så kan man nok godt nikke genkendende til at en varevogn hurtigt kan komme til at se ud som om, at der er sprunget en mindre bombe inden i. Det kan nemlig være rigtig svært at holde en varevogn ryddet og organiseret, når man er i gang med et projekt. Men det er alligevel en rigtig god ide at prøve på at holde din varebil ryddet. For det første fordi, at det sikkerhedsmæssigt ikke er nogle gode faciliteter at arbejde i, hvis der er meget rodet. For det andet fordi at studier har vist at rod kan være med til øge stress, fordi hjernen er dårlig til at håndtere at arbejde i rodede omgivelser. Der er derfor masser af gode grunde til at fokusere på at rydde op i sin varebil. Hvordan laver du så en god indretning af varevogn, Byg din egen bilindretning kunne være et ret godt svar. Vi har her lavet en lille guide med tre gode løsninger, som du kan installere i din varevogn.

Reoler

Det vigtigste når du skal indrette din varevogn er at lave et godt organiseringssystem. Det kan for eksempel gøres ved at installere reoler eller lignende til din varevogn. Man kan simpelthen ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at lave et godt organiseringssystem, for det er essentielt, hvis man vil undgå rod. Det gode ved at have et rigtigt godt system, hvor alt er organiseret er, at alle ens ting har sin egen plads. Det gør det for det første nemmere at holde det ryddet, fordi man aldrig står i den situation, at man ikke ved hvor man skal lægge noget. Derudover så gør et godt systemet også det nemmere at finde ting, så man ikke behøver at bruge lang tid på at lede efter en ting, som man skal bruge. 

Lys

En anden ting, som det kan være en rigtig god ide at installere i sin varebil, er noget godt lys. Det er de færreste, der tænker over at få installeret noget godt lys. Men det er en rigtig god ide, da det for det første gør det nemmere at finde ting, fordi man ikke skal lede efter ting i halvmørke. Derudover så er det også rarere at arbejde i en god belysning, og for de fleste håndværkere så er deres varebil egentlig der, hvor de arbejder det meste af tiden.  

Mere organisering

Det er ikke kun de store ting, der er gode at organiser. Det kan også være de små ting, som en kasse der er fyldt med diverse småting, som man bare har smidt deri, fordi man ikke ved, hvad man ellers skal gøre ved det. Det er de færreste, der synes det er fedt at lede sådan en kasse igennem for at finde den ting, som man skal bruge. Derudover så kan man også hurtigt miste overblikket over, hvad man rent faktisk har i sådan en kasse. Det kan derfor være en rigtig god ide at installere mindre organiserings redskaber, såsom skuffer med forskellige rum, der gør det lettere at sortere i små ting.

Oprydning

Det kan godt være, at det lyder som noget, som ens mor ville sige til en, da man var teenager, men det er vigtigt at rydde op, hvis man vil holde styr på sine ting. Hvis man ikke rydde op i sin varebil, så kan det hurtigt komme til at blive meget rodet. Og når det er rodet, så har man svært ved at finde sine ting, og det er i det hele taget bare sværere at arbejde effektivt. Derfor er det en god ide at rydde godt op i varebilen mindst en gang om ugen for at sørge for, at den bliver ved med at være pæn og opryddet. Hvis man synes, at det bliver for rodet efter en uge, så kan man også afslutte hver arbejdsdag med at rydde op i varebilen. Et andet godt råd er, at rydde godt op og rydde ud i de ting, som man har i sin varebil. Det er nemlig også svært at holde orden i sine ting, hvis man har alt for mange ting. Så hvis man har nogle ting, som man enten aldrig bruger eller som man har flere af, så er det bedre at rydde ud i det, ind at det ligger og roder