Tips til god linkbuilding

Det bliver i dag mere og mere populært at lave sin egen hjemmeside. Det kan for nogen blive lettjente penge ved at have en god og velbesøgt hjemmeside. Det kræver dog, at man har besøgende på ens hjemmeside. Det er læserne, der sørger for at genere en indkomst og derved penge.

Der er mange forskellige metoder til at få flere besøgende på sin hjemmeside. En af dem er linkbuilding. Det er meget vigtigt, at man har noget viden omkring linkbuilding, hvis man har en hjemmeside.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding handler om, at man målrettet bygger autoritet op omkring sin hjemmeside. Her snakker man generelt set om at bygge links. Det handler om at få andre hjemmesider til at linke til ens egen hjemmeside. På den måde kan man ranke højere i søgemaskinerne. Bliv klogere på linkbuilding sådan du er helt klar til at få flere besøgende til din hjemmeside. Man prøver altså at gøre sin hjemmeside mere troværdig.

Intern linkbuilding er vigtigt

Det handler ikke udelukkende om at få andre hjemmeside til linke til ens egen hjemmeside. De slags links kalder man eksterne links. Det er også vigtigt, at man har interne links. Ens linkstruktur på hjemmesiden skal i lige så høj grad være mindst lige så god.

Det handler om at lave links til de vigtigste steder på hjemmesiden, sådan man kan få flest besøgende til netop denne del af hjemmesiden. Det kalder man for intern linkbuilding.

Hvad er dårlig linkbuilding?

Google bliver klogere og klogere. Det er derfor i dag rigtig svært at snyde søgemaskinen. Blandt andet links fra ukendte sider med svag trafik bidrager altså ikke særlig positivt til ens linkbuilding. Links skal også være troværdige. Hvis troværdigheden er dårlig, så vil det også være dårlig linkbuilding.

Det er altså en blanding af utroværdige og ukendte sider, der kan være med til at lave dårlig linkbuilding. Det handler derfor om, at man tænker lidt over, hvilken side der skal linkes til ens egen hjemmeside.

Hvad bruges linkbuilding til?

Linkbuilding bruges til at skabe autoritet og troværdigheden i søgemaskinerne. Det kan være Google. Man vil gerne være et af de første resultater, der kommer frem, når folk søger på et bestemt søgeord. Det er her, at man kan få flere besøgende til sin hjemmeside.

Jo bedre autoritet man har, jo bedre er man placeret på internettet, hvilket er en ting, som mange gerne vil lægge højt i.