Tips til at designe din egen hjemmeside

Med den digitale udvikling, så kommer du simpelthen ikke uden om, som nystartet virksomhed, at lave en hjemmeside. I dag er det sådan, at de fleste mennesker får deres informationer på nettet. Så hvis de lige står og mangler noget, så slå de de op på nettet, i stedet for at forhøre sig ad eller slå det op i en bog, som man måske havde gjort for halvtreds år siden. Det kan derfor heller ikke bliver understreget nok gange, hvor vigtigt det er, at lave en hjemmeside, hvis du lige har startet en virksomhed. Hvis du ikke lige ved, hvor du skal begynde, når du skal designe din hjemmeside, så har vi her lavet en lille guide med ting, som du kan tænke over, når du designer den.

Eksperter

Hvis man ikke selv er teknisk geni, så kan det være rigtigt svært at overskue, hvordan man skal lave en hjemmeside. Det er helt forståeligt, at man ikke lige ved, hvordan man designer en hjemmeside- det gør det fleste mennesker ikke. Heldigvis er der hjælp at hente hos eksempelvis wordpress eksperter, som er uddannet inden for det og arbejder med det til hverdag. De vil derfor kunne hjælpe dig med alt det tekniske, og give dig gode råd så du kan designe den bedste hjemmeside. 

Målgruppe

Det kan være en rigtig god ide at medtænke din målgruppe, når du sidder og skal designe din hjemmeside. Det er nemlig højst sandsynligt ikke den samme slags hjemmeside, der vil appellere til 50-årige mænd, som vil appellerer til teenage piger. Så alt efter hvilken målgruppe du har, så undersøg hvad den målgruppe sætter pris på, når de surfer på nettet. På den måde sikre du dig nemlig, at din hjemmeside passer til de kunder, som du gerne vil have. 

Flot design

Det er vigtig at gøre noget ud af designet af hjemmesiden. Vi har sikkert alle prøvet at komme ind på en hjemmeside, der fra starten af bare ser roder og uoverskuelig ud. Hvis en hjemmeside ikke ser flot og overskuelig ud, så er der rigtig mange, der bare går ud af den med det samme, fordi de ikke kan overskue den. Det er derfor vigtigt at førstehåndsindtrykket er godt, når folk kommer ind på din hjemmeside. Et par gode råd, når du skal designe din hjemmeside, er ikke at have alt for meget tekst og billeder på forsiden, da det er med til at gøre det uoverskueligt. Hold det også gerne i bestemte farver, da det kan hjælpe med at få det til at se mindre rodet ud.