Terminaltraktor til havne og lufthavne

Terminaltraktor til havne og lufthavne

Terminaltraktor bruges typisk i terminaler på havne og i lufthavne. Terminaltraktorer er designet til at transportere tunge læs. Sommetider kaldes en terminaltraktor også for en terminaltrækker, men det er i grunden den samme maskine der er tale om.

Chaufførens sikkerhed og komfort er i højsædet med en terminaltraktor fra det amerikanske mærke Hyster. Hvor sædet kan indstilles og der er installeret en række sikkerhedsmæssige instanser som sikrer førerens sikkerhed. Der er blandt andet indbygget kontravægt i terminaltraktoren så den er god til at køre de tunge læs. Typisk kører en terminaltraktor med løstrailere, vogne, skiftelad og containere med tungt gods i, på skibshavne og lufthavne, så kontravægtene er helt essentielle på terminaltraktoren.

Terminaltraktorens mange forcer

Det smarte med en terminaltraktor er at den er beregnet til kørsel i lufthavne og lufthavne, hvor miljøet er meget anderledes end på en byggeplads for eksempel, hvor man ofte anvender en gaffeltruck. Med en terminaltraktor kan du således køre på ramper, ind og ud af containere med gods, med skiftelad i terminalområder, havneområder og lignende steder som dette. Terminaltraktoren er også god til at manøvrere, så den er perfekt til at køre rundt om kraner, containere, fly og lignende. Så derfor er en Terminaltraktor altså virkelig det helt optimale køretøj, når du skal transportere stort, tungt gods på denne type industriområder.

Terminaltraktor fra kendte mærker

Hos ProTruck forhandler de MOL terminaltraktorer. MOL er en belgisk producent, der er kendt for at have førerens komfort og sikkerhed, samt en høj funktionalitet – her tænker vi på manøvredygtighed og brug til færden på havne – i fokus. MOL har mange år på bagen, så der ligger mange års udvikling og erfaring bag de terminaltraktorer, der bliver produceret i dag.

MOL terminaltraktorer er resultatet af flere årtiers udvikling, for at nå frem til de maskiner, der i dag bliver produceret. Det er din garanti for at du får en terminaltraktor af virkelig god kvalitet. Terminaltraktorerne af producenten MOL  får hele tiden oprustet hovedkomponenterne fra førende, verdenskendte producenter så som Volvo, Cummins, Allison, ZF og Kessler. Disse mærker er kendt som innovative og som producenter, der ved hvad de laver med mange års know how bag sig. Der bliver hele tiden opfundet nye produktionsteknologier, som er med til at optimere terminaltraktorerne, og som i sidste ende giver dig som slutbruger en altid bedre og bedre terminaltraktor. Dette er naturligvis også med til at styrke MOL’s førende position på markedet for terminaltraktorer. Kontakt danske ProTruck hvis du vil høre mere om terminaltraktorer, eller din virksomhed mangler en kraftfuld maskine. Kendetegnet for de terminaltraktorer du finder på ProTruck er at de er af virkelig høj kvalitet, fra kendte mærker, og har en rigtig god funktionalitet i både konstruktionen, designet og teknologien. Alt sammen noget, du kan mærke, når du træder ind i førerhuset for at betjene din nye terminaltraktor.