Tag til skønne, græske Kreta på din næste charterrejse

Kreta er en af de feriedestinationer, du næsten ikke kan undgå at høre om – lidt på lige fod med fx Mallorca, der også ligger i Middelhavet. Hvor Mallorca hører under Spanien, så hører Kreta under Grækenland. Det betyder, at selvom du kan opleve nogenlunde ens badestrande og klima, så vil der være et par væsentlige forskelle, hvad angår gastronomi, arkitektur og kultur. Hvorfor tage til Kreta?

Veksl mellem at dase og at se skønne landskaber

Se tilbud på rejser til Kreta, hvis du ønsker en ferie, hvor du kan veksle mellem at dase ved en pool og at udforske dine omgivelser. Hvis du har kondition til det og husker at tage væske med dig, kunne en vandretur i Samaria-kløften være en god måde at få føling for de markant anderledes jordforhold og landskaber, Kreta byder på. Du kan også se Idabjerget, der er prægtigt placeret centralt på Kreta.

Se ruiner fra den græske oldtid – og smag på lokale retter

På Kreta kan du finde ruiner fra den græske oldtid, hvor fotografen i dig kan finde masser af skønne motiver til såvel landskabsbilleder som selfies. Og når du kan mærke maven rumle, kan du finde et spisested i Iraklio, øens største by. Her kan du finde restauranter, der serverer alt det bedste fra det klassiske middelhavskøkken. Smag fx dakos-salat eller gamopilafo-risretter, og drik raki-brandy til.

Tag på en charterrejse til Kreta

Kreta er selvfølgelig fyldt med hoteller, der byder på alle de faciliteter, du skal bruge for at være glad og komfortabel under opholdet. Så du kan sagtens finde en god charterrejse, hvor der er taget hånd om alt fra flyvetur til booking af hotelværelse. Efter at have smidt bagage ind på hotelværelset, kan du enten køre lige på og hårdt med at se alt, Kreta har at byde på, eller solbade ved strand og pool.