Sparegris – en klassisk dåbsgave, men også god til andre anledninger

En sparegris er en klassisk dåbsgave, men den kan også sagtens bruges som gave til konfirmanden eller studenten. Det er en opfordring til at spare nogle penge sammen til noget man ønsker sig. I denne artikel vil vi give dig et par fif til, hvordan du kan bruge sparegrisen – uanset om det er som dåbsgave eller som anden type gave.

Sparegrise i alverdens former og farver

I dag findes der mange forskellige modeller af sparegrise, så du kan helt sikkert finde en sparegris, der passer godt til den person, du vil give gaven til. Skal den være helt stilren, er Moneyphanten fra Georg Jensen et rigtigt godt bud, men der findes sparegrise i alverdens former og farver. Det vigtigste er, at den passer til modtageren; måske noget, der afspejler deres stil, hobbies eller det, der skal spares sammen til.

Hvad skal sparegrisen bruges til?

Hvis der er et specielt formål for opsparingen, kan du understrege dette med designet eller en indgravering på sparegrisen. Måske samler modtageren penge til at rejse ud i verden? Så ville det måske være fint at få graveret “At rejse er at leve” eller et lignende citat.

En sparegris er også god til andre anledninger

Det behøver ikke at være en dåbsgave, fødselsdagsgave eller jul, når du vil give sparegrisen. En sparegris kan sagtens bruges som gave til mange andre anledninger, for eksempel konfirmationen, studentereksamen eller bare en helt almindelig tak-fordi-du-er-dig gave. Afhængigt af anledningen kan du kickstarte opsparingen med et større eller mindre beløb.

En sparegris er en gave, der kan bruges igen og igen

Den gode ting ved sparegrisen som gaveidé er, at den kan bruges mange gange. Når der er penge nok i sparebøssen til at købe det, man sparede sammen til, kan man bare starte en ny opsparing til det næste på ønskelisten.