SharePoint intranet

Den bedste intranetløsning til jeres virksomhed kommer an på, hvilke behov I har, og hvad der er mest optimalt for virksomheden på lidt længere sigt. Dog er SharePoint intranettet en rigtig god løsning, da det basalt set er fundamentet for jeres webløsning. I kan sagtens supplere med en masse andre systemer og plugins til SharePoint senere hen, men til at starte med, bør I vælge at fokusere på at lave et rigtig godt intranet. Og det kan vi hjælpe jer med.

SharePoint intranet er omfattende, men det er ikke svært at bruge af den grund. Selvom intranettet fra Microsoft 365 kan rigtig mange ting, så skal I ikke blive afskrækket eller overvældet. Med SharePoint intranet kan I nemlig samle f.eks. alle jeres nyheder, informationer om medarbejdere/kolleger, events og lignende. SharePoint intranettet er kort sagt et virtuelt sted for alt, hvad der vedrører jeres virksomhed. Intranettet er basalt set en intern hjemmeside, som det som udgangspunkt kun er virksomhedens medarbejdere, der har adgang til.

SharePoint intranettet er kendt for at være både brugervenligt og intelligent, hvilket vil sige, at det er optimeret til både PC, tablet og smartphone og er designet til at reagere hurtigt og effektivt. Og det er en intelligent løsning, fordi det f.eks. er hurtigt at komme i gang med at bruge, er designet med øje for det gode, flotte og brugervenlige design samt har fokus på, at den enkelte medarbejder i jeres virksomhed kan personalisere lige netop hans eller hendes intranet, så det passer til hans/hendes ønsker og præferencer. Det intelligente intranet lærer jer at kende og kan dermed bedre vise relevante forslag til, hvad I måske gerne vil kigge på.

Vi er fans af SharePoint intranet

Uanset om I har en nystartet virksomhed, der skal have sit første intranet, eller om I er en veletableret virksomhed, der gerne vil skifte fra et intranetsystem til et andet, så er vi specialisterne, som gerne vil hjælpe jer godt på vej hen mod at forbedre jeres interne processer, kollegiale sammenhold og nyhedsdeling etc. Alt det kan nemlig sættes i værks med SharePoint intranet.

Selv når jeres virksomhed har en begrænset størrelse, kan det være en rigtig god investering at tænke i samarbejde på kryds og tværs og nem kommunikation medarbejderne imellem. Alt dette er noget, som I ikke behøver bekymre jer så meget om. Vi hjælper jer nemlig gerne med at sætte jeres intranet op, og vi hjælper jer også med at komme i gang med at bruge det, sådan at I nemt selv kan opdatere jeres intranet og informere hinanden.

Vi er vilde med IT og SharePoint intranet, og vi vil rigtig gerne samarbejde med jer om at lave jeres nye intranet. Kontakt os pr. mail, telefon eller via kontaktformularen, og så tager vi gerne en uforpligtende snak med jer om alle mulighederne med SharePoint intranet. Vi afholder gerne et fysisk møde med jer, og det er især oplagt, hvis I også har kontor i Midtjylland. Vi holder til i Herning, og vi glæder os til at møde jer.