Salg af danske varer er populært i Sverige

e-handel i sverige

Som dansk webshop, kan det være ganske fordelagtigt at udvide sine online butikssalg til andre lande omkring Danmark. Dette vil ultimativt give en større kundebase, og sørger man for at have en finger på pulsen omkring, hvilke materialer og varer der er populære i de lande, man åbner op for salget for, ja, så kan man regne med, at der vil komme nye kunder i butikken hurtigt. Særligt i Sverige er danske varer blevet populære, og der er flere webshops, der netop har åbnet afdelinger op her. Det giver dog sig selv, at salget af danske varer i Sverige indebærer, at man indstiller sin webshop på dette udenlandske salg. Herunder kan du læse mere om, hvordan dette kan gøres på en smart og effektiv måde.

Sørg for at dine nye kunder forstår din webshop

En ting, som er ganske essentiel for salget af produkter i udlandet, er, at man har indstillet sin webshop til at fungere på andre sprog. Er det eksempelvis Sverige, at du ønsker at sælge produkter til, ja, så er det vigtigt at du få oversat din hjemmeside til svensk, som således giver de svenske kunder muligheden for at forstå, hvad du ønsker at sælge. Dette gælder i alt fra forsidetekster og helt ned til de enkelte produktbeskrivelser. Står dette ikke på et sprog, som din nye kundebase forstår, så vil der højest sandsynligt ikke være mange salg at hente hjem. Et eksempel på en dansk webshop, der har åbnet op for det svenske marked, er Naturescollection.se, der på deres svenske hjemmeside har al information stående på svensk, som fungerer letlæseligt for deres nye kundebase.

Vær bevidst om de rette betalingsløsninger

Det er måske ikke en ting, vi tænker over, men hvert land har mere eller mindre deres egen foretrukne måde at betale for deres købte varer fra nettet på. I Danmark er den nemme mobilløsning MobilePay eksempelvis blevet populært, mens der for andre lande gælder andre betalingsløsninger. I udvidelsen af en webshop til andre lande er det vigtigt, at man er bevidst om dette aspekt, idet en kunde gerne skal finde det nemt og ikke mindst overskueligt at handle fra den pågældende webshop. Sørger du således for at have målrettet dine betalingsløsninger til det nye marked, ja, så kan du regne med flere besøg fra de svenske kunder, der går glade og tilfredse fra din online butik efter en handel.

Er man således bevidst om at målrette sin webshop ved hjælp af korrekt brug af sprog og de rette betalingsløsninger, så er man allerede nået rigtig langt.