Salg af brugte iPhones

salg af brugt iphone

Hos Phoneworld i Odder kan du komme af med din brugte iphone og samtidig købe en ny iphone. Salg af brugte iphones er nemlig et stigende marked da det er med til at gøre smartphone industrien samt køb og salg af smartphones mere bæredygtigt. Det er smart for dig som forbruger på flere områder – og det gælder hvad enten du vil købe brugt iphone eller er interesseret i et salg af brugte iphones du har liggende derhjemme.

Vi kommer i denne artikel med fordelene for dig, når du henholdsvis køber eller sælger en ny brugt iphone.

Køb brugt iphone fordele:

  • Du sparer penge på en ny brugt iphone
  • Du kan få en af de helt nye iphone modeller til billigere penge end en fabriksny
  • Du sparer miljøet for en masse ressourcer ved at fravælge en fabriksny iphone

 

Salg af brugte iphones fordele:

  • Du kan tjene penge på din gamle iphone som ellers ligger og samler støv
  • Du kan glæde en anden med din brugte iphone
  • Du gør noget grønt for miljøet ved at sælge dine gamle iphones

 

Refurbished iphones

Når du skal købe en ny iphone kan du med fordel sælge din gamle iphone, og få penge tilbage for den, i stedet for den gamle telefon skal ligge i skuffen og samle støv. På den måde bliver din gamle iphone også brugt igen og får nyt liv, og bidrager til hele den grønne omstilling. Konceptet med køb og salg af brugte iphones kaldes også for refurbished iphones.

Med en refurbished iphone får du en ny brugt iphone som er istandgjort og efterset ned til mindste detalje. En refurbished iphone har ved phoneworld i Odder også fået nyt batteri, så den nye brugte iphone ikke halter efter på batterikontoen heller.

Indlever samtidig din gamle iphone til phoneworld, når du køber din nye bruge iphone – din refurbished iphone.

Phoneworld istandsætter nemlig din gamle iphone så den kan komme ud og skabe glæde hos en anden forbruger, som har brug for en ny brugt iphone.

Refurbished iphones er både billigere end fabriksnye og mere bæredygtige, da de har en længere livscyklus end fabrisknye telefoner, der efter kort tid ender i skuffen.

 

Salg af brugte iphones – den grønne bølge

Du øger forsyningskæden og gør forsyningskæden længere. Når du støtter op om refurbished iphones sætter du nemlig ekstra led ind i forsyningskæden – phoneworld, som istandsætter din bruge iphone og videresælger den, samt den næste ejer som køber din brugte iphone.

At du sælger din brugte iphone gør at du ikke er med til at udlede en masse Co2, som det sker når du køber en fabriksny telefon. Den kommer nemlig ud og skaber glæde for en ny forbruger. Når du selv køber en ny brugt iphone kan du vælge mellem alle de nyeste modeller, så selvsagt er en refurbished iphone ikke brugt meget, inden den igen bliver istandsat, og kommer videre til næste forbruger.  Der er også garanti og almindelig reklamations ret med på refurbished iphones, så du er som forbruger ved køb af brugte iphones lige så godt stillet som ellers.