Sådan skaber du den perfekte entre i dit hjem

Der er mange forskellige aspekter i at indrette et hus, og hvad der er brug for, er forskelligt fra rum til rum. Det første sted både du og dine gæster ser i din bolig, er indgangen/entreen. Den er altså med til at skabe det første indtryk af hele din bolig som enhed, og det er i entreen, at den gode velkomst skal gives. Men hvad skal du have i din entre, for at den bliver helt perfekt?

Lys

En af de vigtigste egenskaber en entre kan have, er at den er lys og rummelig. Ofte er en entre nemlig ikke så stor, så hvis den ovenikøbet er mørk og indelukket, kommer det til at føles som om, der slet ikke er noget plads. Mørke og trængsel er ofte ikke de egenskaber, man leder efter i en entre (selvom smag selvfølgelig er subjektivt), og derfor er det altså en rigtig god ide at få lys ind i entreen. Lyset kan selvfølgelig komme fra lamper både i loftet og på væggene, men det bedste vil altså altid være at lade naturligt lys ind fra vinduer og andet glas.

Den flotte hoveddør

I snakken om naturligt lys kan man også sagtens nævne hoveddøren. Hoveddøren kan nemlig sagtens være lavet af glas, eller i hvert fald have vinduer i, der giver muligheden for at få lidt ekstra lys ind i entreen. Samtidigt kan hoveddøren nærmest både fungere som et møbel og som en dekoration, og kan altså være en stor del af indretningen af din entre og din bolig generelt. Den røde tråd igennem boligens indretning og møbler kan sagtens starte i entreen med et bestemt valg af farver og materiale. Er du på jagt efter den helt rigtige hoveddør til din entre, kan du bl.a. finde et stort udvalg af hoveddøre hos Bango.