Sådan finder du den rette borerørspumpe til industri

I industrien benyttes pumper ofte og fungerer som et hjælpemiddel til en lang række opgaver, herunder pumpning af rent vand fra borehuller. Der findes mange forskellige slags pumper, der henvender sig til industri, forsyningsselskaber og beboelsesejendomme. For at gøre det overskueligt for dig, får du her 3 gode råd til at finde den rette pumpe til industribrug.

Hvad skal pumpen bruges til?

Skal pumpen benyttes til at transportere vand med eller uden partikler, syrer, baser eller olie, så kræver det en pumpe. Dit valg af borerørspumpe afhænger først og fremmest af, hvilken type arbejde du skal udføre. Det kan eksempelvis være til vandboringer, tanke, vandforsyning, bassiner, kunstvanding og brandbekæmpelse.

Du kan vælge imellem følgende pumper: Tandhjulspumper, membranpumper, doseringspumper, kemipumper, fadpumper, slangepumper og impellerpumper. Det er vigtigt, at du vælger den rette pumpe til formålet, da det vil gøre det lettere at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Find en stabil virksomhed at samarbejde med

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle de pumper. Derfor er det vigtigt, at du finder en stabil virksomhed med den rette ekspertise inden for området. Ved at have en virksomhed, du kan samarbejde og spare med, så kan du være sikker på at få den bedste rådgivning, når du har brug for hjælp til borerørspumper – uanset om det gælder levering, installation eller vedligeholdelse.

Pumpeløsninger af god kvalitet

Det bliver 1000 gange lettere at udføre dit arbejde, hvis den pumpeløsning, du benytter, er driftssikker og af god kvalitet. Derfor er det en god idé at vælge en borerørsleverandør med mange års erfaring på markedet. For eksempel er SAER en velanset producent, der sætter sin lid til at producere stabile løsninger, hvor end der er behov for det. Det kan være i den daglige drift såvel som i forbindelse med langt mere komplekse opgaver, hvor en skræddersyet løsning er nødvendig.