Sådan får du din hjemmeside til at virke troværdig

Når du har en hjemmeside, skal den helst virke troværdig. Virker den ikke troværdig, kan du hurtigt miste mange besøgende og potentielle kunder. Der er dog flere ting, du selv kan gøre for at få din hjemmeside til at virke troværdig.

Her i indlægget kommer vi ind på:

  • Hav e-mærket på din hjemmeside.
  • Få din hjemmeside til at se professionel ud.
  • Undgå tekniske fejl på din hjemmeside.

Hav e-mærket på din hjemmeside

E-mærket er et certificeringsmærke. Har du dette mærke på din hjemmeside, er det symbol for, at du lever op til nogle bestemte regler, der er lavet for at beskytte forbrugerne. Dette mærke giver derfor udtryk for, at hjemmesiden er troværdig.

Er din hjemmeside certificeret med et e-mærke, kan det helt sikkert betale sig at skilte med det på din hjemmeside. Forbrugerne kender til dette mærke og vil derfor nemt kunne genkende det, hvis du har det på hjemmesiden. Du kan for eksempel se, hvordan kostumeoutlet.dk har benyttet det flere steder på deres forside.

Få din hjemmeside til at se professionel ud

Når du har en hjemmeside, er det vigtigt, at den ser professionel ud. Ser den for sjusket og uprofessionel ud, vil de besøgende forsvinde igen. En uprofessionel hjemmeside vil nemlig for mange være ensbetydende med, at de kan blive snydt. Det er derfor et faresignal for mange.

For at få din hjemmeside til at se professionel ud er du nødt til at bruge ressourcer på designet. Det skal se indbydende ud, og det skal være brugervenligt at bevæge sig rundt på de forskellige undersider.

Har du ikke selv kompetencerne til det, kan det være en fordel at hyre en hjemmesideudvikler. Det virker måske som en stor investering, men det kan være det hele værd. Det kan nemlig være med til at holde på de besøgende, fordi din hjemmeside virker troværdig.

Undgå tekniske fejl på din hjemmeside

En hjemmeside med tekniske fejl opfattes ofte som utroværdig. Det kan for eksempel være, du har flere undersider, som er ude af drift, men som du ikke helt har fået lukket ned. Kommer en besøgende ind på en af disse sider med fejl, kan det virke utroværdigt.

Måden at undgå det på er ved at være meget konsekvent med vedligeholdelsen af din hjemmeside. Hav helt styr på, hvilke undersider der virker, og at der ikke er nogen fejl. Skulle der opstå fejl, er det vigtigt, du får dem udbedret så hurtigt som muligt. På den måde bliver din hjemmeside langt mere troværdig.