Optiker Odder tilbyder medarbejderbriller

Hovedpine og træthed og andet ubehag kan være tegn på at du skal have skærmbriller hos optiker Odder. Det kan være du læser dårligt eller får hovedpine af at se fjernsyn.

Hvad er medarbejderbriller hos optiker Odder?

Skærmbriller er lavet til dig, der arbejder foran pc hver dag. Det kan være hårdt for øjnene at se ind i pc- skærmen hver dag for så at tage hjem og kigge videre på tv eller smartphone. Øjnene har ikke godt af det, og mange ødelægger desværre også deres øjne af det. Derfor vil der i fremtiden være mange flere mennesker, der er nærsynede. Om det skyldes blåt lys eller noget andet, er svært at sige, da der er delte meninger om blåt lys fra skærme. Men i alle fald er det ikke godt for øjnene kontinuerligt at fokusere på noget, der er tæt på.

Symptomerne på at du bør have skærmbriller hos optiker odder er hvis du lider af hovedpine, som du ikke rigtig kan få til at gå væk. Altså hvis hovedpinen bliver ved med at vende tilbage. Det kan også være tegn som træthed, som skyldes at du overbelaster dine øjne ved at kigge for meget på skærme og fokusere på lille tekst tæt på.

Heldigvis kan skærmbriller afhjælpe problemet.

Gennem høj faglighed, som der sættes en ære i, og mange års erfaring kan optiker odder tilbyde dig rådgivning og vejledning så du tager det helt korrekte valg af skærmbriller. Med skærmbriller fra optiker Odder kan du ubesværet bruge flere timer foran digitale skærme uden at blive negativt påvirket i form af hovedpine osv.

Hos optiker odder kan du søge om at få medarbejderbriller, som din arbejdsplads betaler for. Kommer du ind til optiker odder og fortæl om din dagligdag, og hvordan du arbejder med skærme til dagligt. Suppleret med en evt. synstest vil optiker odder finde de briller der passer lige præcis til dine behov.

Der findes f.eks. skærmbriller der reducerer blåt lys der sendes ud fra computer- mobilskærme samt tablets og andre digitale skærme, som rigtig mange af os kigger på dagen lang. Hos optiker odder følger de hele tiden med udviklingen i brilleglas og nye linser, og følger også med i forskningen på området. Det gør de for at du kan få den bedste rådgivning og de bedste produkter på markedet.

Optiker Odder tager også hånd om din bygningsfejl

I øvrigt er det værd at notere sig, at hvis du har behov for skærmbriller, så har din arbejdsplads krav på at give dig en brille. Så at man er bange for prisen bør ikke gå ud over dine øjne.

Det er vigtigt at finde ud af om du har behov for briller pga. arbejde foran skærmen eller om det er fordi du har en bygningsfejl. Dette vil optiker odder rådgive dig om og kunne se via en synstest.

Indtil du får dine skærmbriller hos optiker odder kan du have huskereglen om at du skal fokusere på noget langt væk hvert 10. minut. Det vil gøre, at du vænner øjet fra kun at se på ting, der er tæt på, ligesom på skærmen.

Læs mere om skærmbriller her; https://ojenforeningen.dk/sk%C3%A6rmbriller