Opgrader sommerhuset med et enkelt klik

Går du og overvejer, hvordan du kan give dit sommerhus et lille ansigtsløft uden at skulle betale en bondegård for det? Måske et bedre indeklima, et renere udtryk eller en ny stil? Så kan du med fordel læse med her.

Vi har nemlig samlet tre gode råd til, hvordan du nemt og billigt kan opgradere dit sommerhus. Og så behøver du endda ikke lette en finger. Eller måske faktisk en enkelt finger. For du kan gøre det hele hjemme fra computeren, hvor du kan klikke dig til smarte forbedringer af dit sommerhus. 

Så kan du trygt læne dig tilbage i solsengen med et par solbriller og en kold drink og lade mærkbar opkvalificering af dit elskede andet hjem komme til dig. God læsning. 

Spar tid og penge med luft til luft varmepumpe

Er der noget, der kan dræbe hyggen i sommerhuset, så er det, hvis indeklimaet ikke er i orden. Du har måske prøvet at sidde med iskolde fødder under et tæppe og ryste, fordi I lige havde glemt at tænde for varmen, inden i tog ud i sommerhuset. 

Det kan også være, at du har ligget søvnløs en hel nat, fordi der ikke er installeret tilstrækkelig afkøling i sommerhuset. I hvert fald ikke til somre med hedebølge og høj sol hver dag. 

Med en luft til luft varmepumpe  kan du nemt  både opvarme og nedkøle dit sommerhus. Via gulvvarme kan en luft til luft varmepumpe nemlig opvarme din bolig og levere varmt vand i hanerne. Det er både godt for miljøet og din personlige velvære. 

Med blot et enkelt klik kan du få smart varmeenergi fra udeluften, og undgå både ubehagelig varme og kulde i dit sommerhus. Det er en enkel måde, hvorpå du sparer en masse kræfter på at skulle lede efter diverse airconditions og samtidig spare penge på varmeregninger. Så kan du i stedet hygge dig med familien og bruge pengene og tiden på at købe dig en ekstra is. 

Strålende rent sommerhus via e-handel

Kommer rengøring og vedligeholdelse af sommerhuset ofte som en ubelejlig stemningsdræber for dig og din familie?  Så kan I trøste jer ved tanken om, at både rengøring og vedligeholdelse slet ikke behøver at være så kedeligt endda. Heller ikke når vi ferierer. Hos Nowas kan du nemlig finde en rig online verden med et kæmpe udvalg af de bedste og mest effektive hjælpemidler til rengøringen. 

Med populære mærker som Kimberly Clark, Nilfisk og Sterling har Nowas kørt sig i stilling som 

Nordens største leverandør til servicebranchen med over 20.000 forskellige varer. Så kan du læne dig tilbage og klikke dig frem til de produkter, du har brug for til at gøre dit sommerhus strålende rent og rart at være i. 

Nu bliver det for alvor sjovt. For når du har rengjort dit sommerhus og fået styr på den praktiske infrastruktur, kan du kaste dig over indretningen. Hvilket look skal dit sommerhus have i år? Find fine ting på lokale loppemarkeder og lad dig inspirere af det omkringliggende landskab. Det betaler sig altid at lægge kærlighed og kræfter i det sted, der ofte er vores andet hjem.