Hvordan byder din hjemmeside velkommen?

Har du tænkt over, hvilken påvirkning din hjemmeside har på de besøgende? Vi ved at alle, at intet kan slå et godt førstehåndsindtryk. Et smil. Øjenkontakt. Et fast håndtryk. Vi bestræber os på, at sætte flueben ved alle etiketterne, når vi møde et andet menneske for første gang. Det handler om, at vise sig fra sin bedste side, både i personlige og professionelle sammenhænge.

Når det kommer til dín hjemmeside er førstehåndsindtrykket også altafgørende om den besøgende bliver til en kunde eller eventuelt en samarbejdspartner. Princippet er nogenlunde det samme – erstat smilet med et billede eller håndtrykket med en opskrivning formular. Alt efter hvad målet med din hjemmeside er, kan du tage forskellige midler i brug.

Ligesom et smil fanger blikket, kan en video eller et billede gøre meget for at holde brugerens opmærksomhed og blive på hjemmesiden dét længere. Fortæl en historie med en video eller præsentér virksomheden med et billede – som jo kan sige mere end 1000 ord. Det helt rigtige valg til din hjemmeside ved du bedst selv, men grafik kan gøre forskellen på om brugeren skriver sig op hos dig eller klikker videre igen.

Førstehåndsindtrykket kan komme i en række forskellige former: Sociale medier og hjemmeside er velkendte, men der er også andre veje at gå.

En app. Det er måske ikke det første man tænker på, når hjemmeside-brainstormingen går i gang. Men denne løsning kan hjælpe både arbejdspladsen og kunderne, alt afhængig af hvad din virksomhed står og mangler. For at effektivisere arbejdsgangene, brugervenligheden eller noget helt tredje kan du altid anvende en app der er skræddersyet til dine behov.

Innoverende tænkning når det kommer til at udvikle og optimere din hjemmeside starter med en samarbejdsløsning med mp-udvikling.dk – gå ind på hjemmesiden og start udviklingen af dit førstehåndsindtryk i dag.