Husk dette udstyr til kontoret

Det kræver lidt af hvert at skabe et optimalt kontormiljø

Hvis du har et kontor, ved du også, hvor stort et ansvar det er, at udfylde kontoret med det rette udstyr. Det kan nemlig være til stor gene for medarbejderne, hvis ikke kontoret opfylder deres daglige behov. I denne artikel vil vi derfor gennemgå noget af det vigtigste udstyr, som du må have på kontoret! Læs med og bliv forberedt. 

Whiteboard 

Det er altid en god idé, at have et whiteboard på kontoret – uanset hvilken branche, du er i. Et whiteboard giver jer muligheden for at skrive idéer op, holde styr på diverse mål og succeser. Der er heller ingen tvivl om, at dine medarbejdere vil føle sig inkluderet, når tingene bliver skrevet op på et stort whiteboard, som alle på kontoret kan se. 

 

Whiteboards inviterer også til brainstorming-sessions – og vi ved alle, hvor vigtige disse kan være, når nye idéer skal opfindes og iværksættes.

Hæve/sænke borde

En anden ting, som du bør investere i til dine medarbejdere, er hæve/sænke borde. Disse er nemlig gode, idet dine medarbejdere kan hæve bordet og stå og arbejde i løbet af arbejdsdagen. Mange undersøgelser viser nemlig, at det ikke er en god idé at sidde ned i for lang tid af gangen. Det er specielt dårligt for kroppen, hvis den ligefrem holder sig i samme siddestilling i for lang tid af gangen. 

Kopimaskiner og printere 

Invester også i den rette kopimaskine erhverv og printere. Uanset feltet, som du er i, har I brug for disse maskiner! Det er altid utrolig frustrerende, hvis man ikke kan printe eller kopiere på sin arbejdsplads. Hvis ikke I har haft brug for enten at printe eller kopiere endnu, er der ingen tvivl om, at dette behov kommer snigende. 

Det er også bare rart at kunne tilbyde sine medarbejdere muligheden for at printe eller kopiere deres dokumenter, så de kan få dem ud i fysisk form. Når noget skal læses eller deles, kan den gammeldags metode med papir i hånden altså være en god motivation. 

Ergonomiske computerskærme 

Til slut vil vi nævne vigtigheden af ergonomiske computerskærme. Disse kan nemlig indstilles til den individuelle medarbejders fysiske behov, så vedkommende ikke ender med at anstrenge sig for meget på arbejdspladsen. Det er vigtigt, at vi tænker over disse emner nu til dags, hvor mange af os bruger ekstremt mange timer på kontoret i løbet af ugen. Hjælp dine medarbejdere med at blive sundere på arbejdspladsen!