Hold styr på produktdata med et PIM-system

Selv hvis dit produkt er ét, folk primært erhverver sig via impulskøb, kan værdien af at kunne stille korrekte og tilfredsstillende produktinformationer til kunders rådighed ikke overdrives. Det kan jo være, de efter køb kommer i tvivl om, om produktet kan det, de tror, det kan. Gør du det nemt at læse specifikationer eller hente et datablad på webshoppen, afværger du måske frustrerede opkald.

Tilgå produktinformationer i ét system

Men hvis du ikke har en startup, der indtil videre kun sælger ét produkt, kan det godt blive svært at holde styr på produktdata. Selvfølgelig kan det at have datablade for dine produkter liggende gøre en stor forskel, men hvad nu hvis du forlægger et datablad? Nu findes der software, der hjælper dig med at samle produktoplysninger og medier som produktbilleder på ét sted: Nemlig PIM-systemer.

Skab en bedre kundeoplevelse med et PIM system

Et PIM system (eller product information management system) er et redskab, der hjælper dig med at holde styr på produktdata til gavn for såvel dig som dine privat- eller erhvervskunder. Med et PIM system kan du skabe en bedre kundeoplevelse ved nemt og bekvemt at give kunder adgang til alle data, der kunne tænkes at få betydning for deres vilje til at købe et produkt, fx dets specifikationer.

Sikr en strøm af korrekte produktdata

Nu er et PIM-system ikke bare et register – det skulle gerne også give dig mulighed for at redigere i produktdata, hvis der er en fejl, eller et produkt har vist sig at have flere egenskaber eller funktioner end først antaget. Med et PIM-system kan du sikre en strøm af korrekte, interessante og relevante produktdata, hvor du samtidig får overblik over alle de produktdata, der er i omløb på webshoppen.

Hvordan kan en PIM-løsning konkret se ud? Hør dig ad hos specialister inden for PIM-systemer.