Har du båd? Så husk dine klistermærker

flotte klistermærker til båd i folietekst fra FoliePartner
Du kan få alle mulige slags klistermærker til båd og selvklæbende bogstaver og tal. Du kan endda selv designe dem. Det vigtigste er dog, at du vælger dine foliebogstaver i ordentlig kvalitet, da de ellers alt for hurtigt går i stykker og skal skiftes ud. Folien med f. eks. foliebogstaver bør være velegnet til maritimt brug.

Klistermærker til bådens navn

Enhver bådejer ved, hvor vigtigt bådens navn er. Nogle vælger at navngive båden efter en kær person, det siges jo, at en båd altid er hunkøn. Måske vil du hellere have et sjovt navn, noget som er helt specielt for netop din båd. Man kan være ret så kreativ, når man vælger bådens navn. Mange tilbringer meget tid på deres båd, så den næsten er som et hjem for dem. De fleste både har et navn, som oftest står på skroget. Du kan også få meget andet i folietekst, som du kan sætte andre steder på din båd, f. eks. en velkommen ombord tekst. Husk også på, at mange havne stiller krav om, at båden skal være udstyret med navnet på hjemhavnen. Så foliebogstaverne er faktisk ret vigtige. Nogle steder kræves det også, at båden er udstyret med et registreringsnummer, så her er de selvklæbende tal lige så vigtige som de selvklæbende bogstaver.

Folietekst

Du kan få alle mulige slags klistermærker til båd og selvklæbende bogstaver og tal. Du kan endda selv designe dem. Det vigtigste er dog, at du vælger dine foliebogstaver i ordentlig kvalitet, da de ellers alt for hurtigt går i stykker og skal skiftes ud. Folien med f. eks. foliebogstaver bør være velegnet til maritimt brug. Det er specielt vigtigt, når dine klistermærker til båd sidder på skroget, som bliver udsat for saltvand og hårdt vejr. 

Husk altid at undersøge, hvilke regler der er for placering af bådnavn og navnet på hjemhavnen. Mange bådejere vælger at gøre bådnavnet mere dekorativt end navnet på hjemhavnen. Det kan gøres med specielle farver og typer af folietekst.

Valg af leverandør

Du kan designe og bestille dine klistermærker til båd online og få dem hurtigt tilsendt. Du kan også vælge nogle standard motiver. Herefter er det nemt selv at montere dem på båden. Der bør selvfølgelig medfølge en monteringsvejledning til dig. Hvis du vil være sikker på et flot resultat og en god, holdbar kvalitet, så er det en god idé at kontakte en erfaren leverandør som FoliePartner.

Se klistermærker til din båd fra FoliePartner her.