Håndterer pakker forsigtigt: sådan gør du

Mange af os har prøvet at sende en pakke til nogen eller sende en pakke retur. Nogle gange skal man passe ekstra på, da det inden i pakken godt kan være skrøbeligt. Derfor skal man også pakke den ordentligt ind, så det ikke går i stykker og fører til andre problemer.

Sådan pakker du forsigtigt

Det første, man skal gøre er at sørge for at bruge højkvalitets papkasser til dine pakker. Hvis du sender skrøbelige varer, er dette netop vigtigt for at undgå problemer undervejs. Man kan finde gode papkasser i mange forskellige butikker, og hvis man er usikker på, hvorvidt en papkasse er god nok, så kan man spørge en medarbejder.

Det anden man skal gøre, er at pakke æsken så tæt som muligt. Hvis der er meget plads i pakken, så køb en mindre papkasse. Kasser der ikke er fyldt til det maksimale, kan nemlig skabe problemer. Desuden skal man heller ikke overfylde en kasse, da den kan ødelægges.

Sidst men ikke mindst, så skal man bruge noget ordenligt tape og/eller strækfilm på håndruller. Tapen skal påføres jævnt i længden af æsken og i bredden af pakken. Varerne beskyttes godt mod alt fra fugt til ridser og vil derfor være sikker gennem transporten til kunden. På den måde vil ens kunde også blive glad for ens virksomhed og behandlingen af ens vare.

En glad kunde

Vi alle ønsker, at vores kunder er glade. Dette gælder også, når vi sender en vare ud til dem.

Vi vil helst gerne have at varen bliver passet ordenligt på, så når den når ud til kunden, er den i perfekt stand uden at de skal bekymre sig om varen.

En glad kunde er super godt for ens virksomhed. De vil kunne efterlade gode anmeldelser, støtte en og muligvis blive en loyal kunde.