Gør jeres arbejdsgange let tilgængelige

Har I været i gang med en større omstilling til digitale processer og løsninger? Digitalisering er kommet for at blive, men det er en investering og noget, der skal rulles ud over længere tid. Undervejs vil I garanteret opdage, at der er forskellige ting, I ikke har taget højde for, ligesom nye idéer vil opstå. Netop de nye idéer kan være jeres vej til yderligere effektivisering af jeres arbejdsgange.

Kender I til PowerApps løsninger? Hvis I allerede bruger Microsofts platforme og er vant til at arbejde i blandt andet SharePoint, ved I formentlig også godt, hvor stor en fordel, det er, at alt kan deles mellem medarbejderne og er samlet på ét sted. Det er rigtig rart for jer at vide, at tilgængeligheden er i top – og derfor har Microsoft da også udviklet de såkaldte PowerApps, hvor I selv kan bygge apps og webplatforme op med de ressourcer, I har brug for.

Simpelt er nogle gange godt nok

Det kan godt lyde som et større projekt at skulle bygge apps op for at øge tilgængeligheden – for hvordan laver man egentlig en app? Heldigvis findes der alverdens skabeloner, I kan anvende, som samtidig kan spille sammen med Microsofts andre forskellige platforme, så I kan integrere så meget som muligt i løsningen. Det må meget gerne være simpelt, så det er let for alle medarbejdere at arbejde i, ligesom en simpel brugerflade minimerer risikoen for fejl.

Hvis I undervejs i udviklingen opdager, at der er komponenter, I ikke har integreret, som I egentlig godt kunne tænke jer, er der rig mulighed for løbende at tilføje forskellige dele som plugins eller gennem skabeloner. Det betyder altså, at appudviklingen er enormt nem for jer, og I vil forhåbentlig se, at det gør kommunikationen og overskueligheden i jeres virksomhed meget enklere, end I har været vant til fra tidligere.