Gode råd til at indrette en hyggelig terrasse

Terrassen er et åndehul i en travl og hektisk hverdag, hvor du kan sætte dig ud og nyde livet lidt, når tiden tillader det. Derfor er en terrasse for mange forbundet med livsnydelse, og det er således et stort privilegie at være haveejer med egen terrasse.

Men når alt kommer til alt, er en terrasse jo bare en bunke fliser, hvorfor du naturligvis skal tænke i indretning af terrasse, hvis du gerne vil gøre dit uderum både brugbart og hyggeligt.

Vælg hyggelige møbler til terrassen

På en terrasse handler det hele om hygge. Derfor skal du naturligvis også vælge nogle møbler, som giver en hyggelig og varm stemning til din terrasse, så du virkelig får lyst til at tage ophold på terrassen.

Her er det især vigtigt at vælge et lækkert havebord, da dette bliver det mest dominerende møbel på din terrasse. Her skal du tænke på at vælge et design, der passer til dit hus og de eksisterende møbler på terrassen, og så skal havebordet naturligvis have en størrelse, der giver dig mulighed for hyggelige aftener i venners og families selvskab.

Til dit havebord skal du naturligvis have et sæt lækre havestole, som giver rig mulighed for afslapning og komfortable siddestillinger under lange aftener på terrassen.

Dertil kan du også overveje andre møbler for at give en endnu hyggeligere stemning til terrassen. Det kan eksempelvis være en hængekøje eller en havesofa.

Belysning er også en vigtig del af at skabe en hyggelig stemning på terrassen, og du bør derfor også tænke lidt over, hvordan du på bedst mulig vis oplyser din terrasse på en måde, som både bidrager til den gode stemning, og som giver mulighed for bl.a. at grille, når mørket er faldet på. Her har du mange muligheder som eksempelvis nedgravningsspots, væglamper og meget andet.