Frugtordning i virksomheden? Derfor kan frisk frugt hjælpe din bundlinje

  Frugt er naturens gaver, som kommer med rigtig mange fordele for dem, der spiser frugt hver dag. Frugt indeholder et væld af sunde kostfibre, som er med til at forebygge sygdomme, som er godt for fordøjelsen, og som holder dig mæt i lang tid.

  Frisk frugt indeholder også en masse gode vitaminer, som er afgørende for en velfungerende krop, hvorfor daglig frugt generelt vil være med til at booste din sundhed og derved give dig mere energi og overskud i det daglige.

  Alt dette gælder naturligvis også for medarbejderne i din virksomhed, og netop derfor kan det betale sig at vælge en økologisk frugtordning, så du og dine medarbejdere altid har adgang til frisk frugt i det daglige.

  Det anbefales, at alle spiser 6 stykker frugt eller grønt om dagen, og derfor er arbejdstiden også et vigtigt tidsrum for frugtspisning. Firmafrugt dig netop jeres tilpassede frugtordning er således et godt valg, som vil gavne dine medarbejdere og derved også din virksomhed.

  Mindre sygefravær og højere produktivitet.

  Med øko firmafrugt til virksomheder kan du bidrage til at øge dine medarbejderes generelle sundhed. Det er et etisk valg for enhver virksomhed, men det har også potentiale til at påvirke bundlinjen i din virksomhed på en positiv måde.

  Med sundere medarbejdere vil du opleve et lavere sygefravær, og du mindsker risikoen for, at medarbejdere melder sig ud med lange sygemeldinger, der kan forårsages af en usund livsstil. Det kan eksempelvis være alvorlige sygdomme forbundet med overvægt, mens også andre farlige sygdomme ofte er et produkt af en usund kost.

  Dine frugter kan naturligvis ikke forhindre dette på egen hånd, men med en frugtordning i virksomheden kan du gøre dit for at hjælpe dine medarbejdere til at tage det sunde valg, hvilket også vil gavne deres energiniveau og derved deres produktivitet i det daglige arbejde.