Find din virksomheds vækstpotentiale

  vaekst

  Alle virksomheder er sat i verden af en eller anden årsag – men hvilken?

  Nogle har måske et enormt potentiale, men ingen lyst til at skulle udvikle sig til et stort markedsmonster.

  Andre har store drømme, men sparet potentiale.

  Begge kan få hjælp her ved at finde virksomhedens potentiale og enten optimere arbejdet derigennem, så virksomheden kan vokse, eller så du kan holde mere fri.

  Klar vision for virksomheden

  Det må være åbenlyst for selv den mest uvidende virksomhedsejer, at denne ikke overlever længe i branchen uden en plan. Planen behøver ikke være mere end blot en tanke i hovedet om, hvad virksomheder er, kan og skal.

  Derefter kommer så ambitionen. Hvis ambitionerne er store, efterleves de ikke ved, at du blot har store ambitioner i dit hoved. Det hjælper formentlig heller ikke, at det blot kommer ned på papir.

  Virksomheden skal stinke af den vision, du har for den. Hvordan i alverden gør man så det.

  Du finder din virksomheds vækstpotentiale og kommer i gang med at udnytte den viden, du netop har tilstræbt dig.

  Vækstpotentialet kan hjælpe din virksomhed med at se virkeligheden i øjnene. En virkelighedsfjern virksomhedsejer kommer ikke fremad på markedet, hvis denne ikke forstår sin størrelse og faktiske plads. At drømme sig ud i skyerne flytter dig ikke noget sted. Du skal fysisk bevæge dig.

  Det er det vækstpotentialet kan hjælpe virksomheden med.

  Fremtiden må ikke være uklar

  Tilbage til dig og dine visioner for virksomheden. Ved du, hvor i er på vej hen? Hvis du ikke ved det, er I i problemer.

  Igen behøver det ikke være en rapport, som du kan hænge op over skrivebordet, hvor du meget nøgternt har analyseret, hvor I skal hen. I dit hoved skal du have gjort det klart for dig selv, hvad du vil med virksomheden. Visionen ændrer sig med garanti undervejs, men hvad med lige nu – hvad skal din virksomhed.

  For mange nyopstartede virksomheder er målet i første omgang, at de kan leve af det, de laver. Derefter kommer så behov for større lokaler, flere ansatte og kunne den her plan ikke også være fed.

  potenitalle

  Kun meget få, ufatteligt dygtige og en smule autentiske mennesker har fra starten kunnet se lyset fra virksomheden ude i fremtiden. Kun meget få er klar over, hvad de overhovedet skal stille op med deres virksomhed.

  Hvad venter rundt om hjørnet?

  Selvfølgelig skal virksomheden have forsikringer, der dækker jer ind under alle facetter. Men det er ikke det eneste. Med jeres vækstpotentiale kan være mere sikre, når krisen rammer og gulvet begynder at ryste.

  Som mange oplevede med Corona er det rædselsfuldt at leve fra hånd til mund. Pludselig er omsætningen væk, og hvad gør man så. Her skal man have sig en god plan og noget at støtte sig til. Fro alle virksomheder vil se mørke tider. Men lyset er forude, så længe du kan se det og styre mod det.

  Hvad der venter rundt om hjørnet vil altid være en smule skræmmende. Men intet er mere skræmmende, end at gå derind uden bare en tændstik til at vise vej.