Få dit logo på merchandise til events og festival

Hvis du skal til events og festival, hvor formålet er at promovere din virksomhed, er det en god idé at overveje merchandise med dit eget logo. Det smarte ved dette er, at du fx kan tilbyde kaffe ved din stand, hvor det her er oplagt at få papkrus med logo, så potentielle kunder går videre med dit papkrus. Dette skaber øget synlighed og gratis reklame, og måske en fremtidig kunde ligeledes har lettere ved at huske dig, da de har en ting med dit logo på, så de på et senere tidspunkt kan slå dig op, når de skal i kontakt med dig.

Når du skal vælge et papkrus, har du forskellige muligheder. Den rette mulighed kan sige det helt rigtige om lige netop din virksomhed, og på den måde være med til at sende de rette signaler.

Forskellige muligheder med papkrus

Når du skal vælge et papkrus, kan du hos Letusprint.dk vælge forskellige muligheder og udgaver. Du kan fx få engangskrus, som er særligt anvendeligt i forbindelse med events og festivaller, der både kan købes som enkeltlag eller dobbeltlag.

Den billigste mulighed er enkeltlag, og kan være en hurtig løsning til en god mængde papkrus, så du hurtigt er klar til at tilbyde kaffe ved din stand. Ulempen er, at enkeltlag kan blive varme at holde på, når de fyldes med det oftest kogende indhold.

Derfor kan du overveje, om muligheden for papkrus med dobbeltlag er en bedre løsning, da de både isolerer bedre, så det varme indhold holder sig varmt længere, og det samtidig er med til at beskytte hænderne. Det er et dyrere valg, men det kan være værd at overveje.

Det miljøvenlige valg

Går du og din virksomhed meget op i miljø og bæredygtighed, hvilket altid er en god idé at fokusere på i forhold til de signaler, man sender udadtil, kan I som virksomhed også overveje muligheden for et papkrus, der er bionedbrydeligt. Det er en løsning, hvor papkrusene er fremstillet med højde for naturen, da de er 100% bæredygtige og miljøvenlige.

Når denne slags papkrus smides ud, skal de i samme container som pap. Dette kan de normale papkrus ikke, da de er belagt med et plastiklag.

Uanset hvilken løsning, du vælger, vil du have mulighed for helt frit at designe logoet og udseendet på papkrusene, så de passer fuldstændigt overens med de signaler og værdier, netop jeres virksomhed ønsker at sende til andre.