Få fingrene i drømmebilen

Man har nok altid den der bil, man bare godt kunne tænke sig. Når man leaser, er der typisk forskellige udvalg af, hvilke biler, der kan leases, og det er ikke sikkert, at din drømmebil lige er i blandt. Hvis du er til tysk kvalitet, hvor du ved, at du får en bil, der virkelig er udviklet af nogle, der kender deres kram, og som formentlig kan holde i rigtig lang tid, så har du nu muligheden for at få indblik i et meget bredere udvalg af biler, du kan lease, end du måske har været vant til.

Med import af biler fra Tyskland kan du blandt andet få fat i Mercedes, BMW og Audi, som alle er biler, der er associeret med høj kvalitet og med et design, der virkelig siger sparto. Hvis du vælger at få importeret en bil fra udlandet, vil der være et gebyr, der skal betales. Det går udelukkende til det logistiske i at få dækket transporten til Danmark samt at få indregistreret bilen til, at den må køre på de danske veje.

Når drømmen går i opfyldelse

Der leases hvert eneste år flere hundrede biler. Netop leasing kan være noget af det, der gør, at du pludselig har muligheden for at få fat i drømmebilen, og der leases da også en hel del biler i den høje ende af prisspektret, fordi man har en anden frihed i leasing. Biler er noget af det, der hurtigst taber værdi, efter de er indkøbt, men ved leasing er du altid sikret, at du kan komme af med dit køretøj igen, og du ved på forhånd, hvad det kommer til at koste dig.

Du kan altid kontakte forhandleren med dine ønsker til import. Så kan i sammen gennemgå mulighederne, og forhåbentlig har du muligheden for snart at køre rundt i en bil, der er håndplukket specielt til dig.