En ny og revolutionerende måde at leje busser på

Bustur

Har du før oplevet, at branchen er for mekanisk og langsom, når du skal planlægge en bustransport?
Det er tidskrævende at skulle kontakte flere forskellige busselskaber for at finde ud af, om de rent faktisk kan opfylde dine ønsker til transport og destination til en fordelagtig pris. Det bliver der nu lavet helt om på med en ny og revolutionerende platform, der gør busleje meget lettere.

Lej busser som var det på en webshop

Du slipper fremover helt for at skulle gribe telefonen, da du kan nøjes med at besøge https://busbooking.dk/, hvor du kan vælge mellem mange busløsninger – præcis som når du handler på en webshop. Det gælder alle former for busleje, lige meget om du skal leje busser til bryllupskørsel, firmaarrangement, koncertkørsel eller noget helt fjerde. Du kan frit vælge på hjemmesiden.

Det er super simpelt. I stedet for at snakke med sælgere, skal du nu kun besøge en onlineplatform, hvor du skal indtaste dine rejseoplysninger med de ønskede stop. Herefter vælger du, hvilken bustype der passer bedst til det ønskede formål. Du får en prisliste med de mange busløsninger, hvor du frit kan vælge den busleje, som passer bedst til dig. Du får også mulighed for at få kontaktoplysninger på firmaet eller personen, der kommer til at stå for rejsen. Er der noget ekstra, der skal aftales eller ændres, kan du derved let få fat på dem. Platformen sammenligner alle priserne for dig, så du slipper for at skulle kontakte forskellige busselskaber.

Det tager tre steps at leje bussen til din transport. Det er en simpel måde at vælge din busleje på, og det er bestemt noget, der er med til at revolutionere branchen. Den har nemlig været kendt for at mangle et digitalt touch de sidste mange år.

Hvilke busløsninger er der?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du lejer en bus via den nye platform. Der er et væld af forskellige bustyper, som du kan vælge mellem. Så om I er 10, 50 eller 100 personer, er der helt sikkert en busløsning, der passer perfekt til jer.

Der er både mulighed for at leje partybusser, dobbeltdækkerbusser, turistbusser, VIP-busser og minibusser. Så skal firmaturen arrangeres, kan både store og små firmaer hurtig leje via hjemmesiden.

Platformen forsøger at skabe en mere transparens branche, så forbrugerne altid kender til og har mulighed for at sammenligne priserne fra de forskellige busselskaber. Derfor kan du også stille ekstra krav til din busløsning. Om det gælder bæredygtig kørsel eller ekstra komfort til turen, er helt op til dig.

Med muligheden for at sammenligne priser på kryds og tværs af branchen får de lokale og mindre vognmænd også bedre muligheder for at kunne differentiere sig på deres kerneværdier. Det betyder, at det ikke altid er det største busselskab, der kan tilbyde den bedste løsning, hvilket er et stort plus for konkurrencen i branchen.

Det er uden tvivl en ny måde at leje busser på, og det er helt sikkert noget, som du bør overveje næste gang, firmaet eller familien skal ud på en længere tur.