En blå bog som også kan være grøn

En blå bog er som de fleste ved,

en bog som opsamler tiden man har haft på et gymnasium, en efterskole eller en folkeskole. MEN en blå bog kan også være et sjovt minde om et år man har brugt på en erhvervsskole og sågar på en kaserne. Derfor er blå bog nu også grøn i camouflage, så du kan dele og huske tiden med soldaterkammeraterne i din deling eller på hele kasernen.

Der skal ikke nogen særlig adgangstilladelse eller kode til for at kunne bestille en blå bog online, alt i skal gøre er at have indholdet klar i form af en pdf fil med alle siderne i den rigtige rækkefølge, så kan i opsætte omslaget online, og vælge mellem flere forskellige designs. I kan vælge om i vil have hardcover (hård omslag som en rigtig bog) eller softcover (også en rigtig bog men blødere) – Softcover er også kaldet paperback, men det er helt det samme.

På bestillingssiden kan i downloade gratis skabeloner med inspiration til opsætning af indholdet, men der er INGEN rigtig eller forkert måde at gøre det på, indholdet er jeres, og i bestemmer 100% selv hvordan det kal se ud. Vi kan trykke siderne helt til kant, hvis i tilføjer lidt “bleed” og nej det er ikke så drabeligt som det lyder, det betyder bare, at der skal være et par millimeter ekstra at skære af, hvis der er billeder eller farve helt ud til kanten af jeres design, så bliver det nemlig pænest.

Den blå bog – som også kan være grøn, bliver trykt professionelt i bogtryk, og siderne bliver limet i ryggen, hvis der er sider nok, eller garnhæftet hvis i vælger en luksus udgave, men de er alle laaaaaangt mere holdbar end jeres egen mosters farveprinter. Så hvorfor ikke give jeres minder en chance for at holde i mange år frem.

Læs mere om tryk af en rigtig blå (grøn) bog her. Og beregn prisen på det antal i skal bruge med det samme.