Effektiviser dig salg med Pipedrive

Pipedrive

Med Pipedrive får du et rigtig godt salgsredskab. Via Pipedrive kan du nemlig forbedre dit arbejde med CRM ved at benytte en aktivitetsbaseret fremgangsmåde. Langt de fleste virksomheder, der benytter Pipedrive forbedrer deres salg med gennemsnitligt 28% efter et år. Pipedrives platform er udviklet af sælgere, der ved, hvad der gør en salgsproces lettere. Derfor er der tænkt mange features ind som hjælper dig i din travle dagligdag.

Gør salgsprocessen lettere

En salgsproces kan være en kompliceret sag. Den kan stå på længe og indeholde utrolig mange detaljer og faser. På den platform som Pipedrive har udviklet, er det muligt at inddele jeres salgsprocesser i de faser, der giver mening for jer. På platformen kaldes en salgsproces for en pipeline, og man får et let overskueligt visuelt billede af alle de projekter, der er i søen, og hvor langt i processen de er nået. Er de ved første kontakt? Skal der skrives et tilbud? Er der forhandlinger i gang? Når du sørger for at opdatere din kalender, vil Pipedrive tilmed sørge for at prioritere din dag for dig, ved at fortælle dig, hvad der skal gøres som det næste for at får salget i hus.

Fokuser på næste skridt

Det Pipeline introducerer på sin platform, er det, man kalder en aktivitetsbaseret tilgang til salg. Det vigtigste ved den tilgang er at fokusere på de handlinger, der skal gøres for at nå i mål. Ved hele tiden at have næste skridt for øje i stedet for hele tiden at kredse om selve målet, vil man ikke springe vigtige faser over eller glemme vigtige detaljer. Man vil heller ikke fortabe sig i, om det nu lykkes at få handlen i hus eller ej. Man tager ganske enkelt næste skridt mod målet.

Bygger på erfaring med salg

Pipedrive er den første CRM-platform, der er udviklet af sælgere. Det vil sige, at den hviler på solid og relevant erfaring med salg og CRM. Folkene bag Pipedrive ved, hvordan det er at være midt i en vigtig proces, og hvad der kan gøre dit arbejde lettere. Det samme gælder, hvis du arbejder i et team. Pipedrives platform hjælper jer med at videndele og holde styr på alle de informationer, der hører til hver salgsproces. At de aktiviteter, der skal prioriteres ved den enkelte proces, oven i købet annonceres, gør bare jeres arbejde så meget lettere.

Optimer jeres salgsarbejde

Det Pipedrive kan, er ganske enkelt at optimere jeres salgsproces. Platformen gør det nemt at analysere jeres arbejde og på den måde hele tiden forbedre jeres tilgang til slag og CRM. I tillæg er platformen utrolig brugervenlig og let at komme i gang med.