Derfor skal du købe brugte møbler til kontoret

Derfor skal du købe brugte møbler til kontoret

Der er mange udgifter at tage hensyn til, hvis man er virksomhedsejer. Men der er faktisk også flere grunde til, at det kan være en god idé at købe brugte møbler – læs med her!

Det bæredygtige valg

Den grønne omstilling er på dagsordenen mange steder lige nu. Det er ikke så underligt, for planeten har brug for vores hjælp. Der er nogle grønne omstillinger, der kræver meget af en. De fleste synes fx, det er for svært at skære ned for kødet eller reducere deres flyrejser. Men det er ikke alle nye tiltag, der kræver lige så stor vaneomstilling.

Et af de tiltag, vi ikke vil tilskrive den store vaneomstilling, er fx ved indkøb af møbler. Hvis møblerne alligevel er i god kvalitet, så gør det ingen forskel for jer på kontoret, om der er andre, der har brugt møblerne før jer, vel?

Brugt behøves ikke at betyde dårlig kvalitet

Der er mange, der fravælger brugte møbler til kontoret. Måske er det fordi, der er en generel opfattelse af at noget, der er brugt, ikke kan være af god kvalitet.

Det er der bare ingen logisk sammenhæng i. Både brugte og nye møbler kan være af god kvalitet, men det kommer i langt de fleste tilfælde mere an på fremstillingsmaterialet end på, om møblet har været en smule brugt. Det er selvfølgelig muligt at slide et møbel helt ned – men lige netop dé møbler, behøves I jo ikke at købe.

Brugte møbler koste færre penge

Selvfølgelig er det økonomiske argument også vigtigt at have med. Det er jo de færreste virksomhedsejere, der ikke kunne tænke sig at spare lidt i budgettet. Så hvorfor netop ikke gøre det der, hvor besparelsen ikke begrænser jer?

Igen vil vi gerne fastslå, at det jo ikke er meningen, I skal købe en bunke nedslidte, grimme og usammenhængende møbler. Vi snakker om brugte kontormøbler, som ikke er tydeligt nedslidte eller medtaget.

Så hvis I ikke behøves at gå på kompromis med kvalitet, kan tage det bæredygtige valg og spare penge samtidig, hvorfor så ikke bare gøre det?