Derfor skal du investere i en teleboks til kontoret

Når jeg siger telefonboks, så mener jeg ikke dem klassisk røde, som du sikkert forbinder med Londons gader. Det er ikke den slags telefonboks, som kan være en kæmpe fordel på kontoret. Telefonboksen er en slags ekstra rum, som du kan placere i et nuværende rum, og det giver dig utrolig mange fordele på arbejdspladsen. Læs med her og bliv klogere på alle fordelene ved en telefonboks til kontoret.

Undgå larm på kontoret

Storrumskontorerne er meget populære rundt omkring i de danske virksomheder, og det er simpelthen fordi at der på den måde at plads til mange arbejdspladser i et enkelt rum – og så er det selvfølgelig også fordi at de fleste kontorbygninger er bygget sådan, da det ganske enkelt ikke er normalt at have mange små kontorer. Det er nemlig ikke alle, der har brug for et enkelt kontor for sig selv – specielt fordi samarbejde er en stor del af de danske arbejdspladser, og det bliver hæmmet, hvis man ikke sidder i samme lokale. Storrumskontorer er selvfølgelig gode i forhold til samarbejde, men de er ikke gode i forhold til støjniveau. I storrumskontoret kan støjniveauet faktisk være meget højt, og det hæmmer koncentrationen for mange medarbejdere. Hvis du investerer i en telefonboks på kontoret, så kan du undgå larmen i storrumskontoret ved at medarbejderne kan tage deres diskussioner og samarbejde ind i et lokale for dem selv – så forstyrrer de ikke resten af medarbejderne.

Få flere rum på kontoret

Der skal det helt store byggeprojekt i gang, hvis storrumskontoret skal deles op i flere mindre kontorlokaler. Det kan tage lang tid, og det kan blive dyrt på bundlinjen. Det er dog ikke nødvendigt – du kan bare investere i en telefonboks. En telefonboks kan nemlig bruges som et ekstra lokale, for eksempel et lokale til møder, gruppeprojekter, Skype-samtaler og lignende. Det kan endda bruges som et permanent kontor til en medarbejder, der har brug for ro og fred og privatliv fra de andre medarbejdere.

Er du overbevist om, at en telefonboks er det rigtige til dit kontor? Så kan du læse meget mere om størrelser, priser og fordele ved telefonbokse her.