Derfor bør du have firmagaver med logo

Firmagaver kan bruges i mange forskellige anledninger. Derfor bør du sørge for, at du altid har et mindre lager af firmagaver med logo i din virksomhed. Har du det, er du forberedt på det uforudsigelige til alle tider. Du ved jo aldrig, hvornår du lige pludseligt står og har brug for en firmagave her og nu. Herunder kan du finde inspiration til, hvilke gaver du bør have liggende i din virksomhed hele året rundt.

Hav rigeligt med krus og kopper med dit firmas logo

Krus, kopper og termokrus er noget, som de fleste mennesker har brug for i deres hverdag. Dette er også grunden til, at du bør have et lager af disse med dit firmas logo. Tager du eksempelvis ud på kundebesøg, kan det være en god idé at have krus og kopper liggende i bilen. På et kundebesøg kan du således give kunden et krus med dit firmas logo, så vedkommende husker lige præcis din virksomhed.

Paraplyer med logo er den perfekte gave 

Det er uden tvivl en fordel at have paraplyer med dit firmas logo. Herved kan du nemlig hjælpe en af dine kunder i en regnvejrssituation. Prøv at forestille dig at kunden har været på besøg i din virksomhed. Når det er tid til at gå, så regner det. Din kunde er ikke forberedt på dette, så du kan hjælpe vedkommende og yde en god service ved at give personen en paraply med dit firmas logo. Kunden bliver glad og reklamerer for dit firma hver gang, at det regner. Det er en smart måde at få dit firma eksponeret på.