Danske sko – 3 som gør det godt.

Danskere har en stærk tradition for håndværksarbejde i høj kvalitet. Dansk design overlader ikke noget til tilfældighederne, alt produceres med den største kærlighed til dansk design og med respekt for skomagerhåndværket.

Copenhagen Shoes

Hos Copenhagen Shoes får du elegante og simple sko tilsat rå detaljer som kæder, nitter og kraftige farver. Her kommer du rigtigt langt med få penge, uden at du skal på kompromis med kvaliteten.

Blandt de mest populære modeller fra Copenhagen Shoes bør fremhæves deres rå læder- og skindstøvler, der giver et cool rock n’ roll udtryk til dit outfit. Hvis du går op i mode, må du ikke overse Copenhangen Shoes.

Glerups

På den her liste skal der være plads til alle slags sko. Det, der tæller, er det skandinaviske design og et højt kvalitetsniveau. Derfor bliver vi også nødt til at tage et smut forbi Glerups, som designer de lækreste, håndlavede hjemmesko lavet af dansk uld.

Skulle man have svært ved at huske navnet Glerups, kan man altid tænke på det karakteristiske får i firmaets logo, der er med til at fortælle historien om den danske producent af håndlavede hjemmesko i uld med bløde såler i skind og naturgummi.

Woden

Woden er et af de skandinaviske skomærker, der vil hjælpe os allesammen med at blive mere klimabevidste. Derfor produceres alle deres sko ud fra principperne Reduce, Reuse og Recycle for at skabe bæredygtige sneakers i skandinavisk design.

Til et par Woden sneakers bruges der heller syntetiske materialer, men derimod læder, ruskind og kork, hvor sidstnævnte bliver brugt til Wodens ikoniske indersåle. Woden er lig med høj komfort, stødabsorberende korksåler og fokus på bæredygtighed.