Business Intelligence til alle typer af digitale virksomheder

Udtrykket business intelligence bruges ofte i forbindelse med business analytics, og selvom der er betydelig overlapning mellem de to områder, fokuserer business intelligence mere snævert på, hvad der sker i din virksomhed, mens business analytics mere bredt omfatter løsninger, der hjælper dig med at udnytte den indsigt til at planlægge fremtiden. Business Intelligence kan være Power BI som kan skræddersyes til den enkelte virksomheds behov for indsamling af korrekt data. Det er en moderne løsning til virksomheder som ønsker ren IT security, hvor data er systematisk placeret så både interne og eksterne personer har let adgang til den rigtige data. 

Business intelligence bruger beskrivende analyser til at formulere konklusioner om historisk og aktuel præstation, hvilket giver kontekst omkring ændringer i centrale præstationsindikatorer, som også er kaldet KPI´er. Det er her muligt at få IT support på området for relevant Power BI, som gør at implementeringen bliver en succes for alle typer af virksomheder. 

Forretningsanalyse og business intelligence omfatter foreskrivende og forudsigende analysepraksis, som hjælper med at rådgive beslutningstagere om potentielle fremtidige resultater. Både BI- og forretningsanalyse løsninger gør det muligt for interessenter at træffe sikre og hurtige beslutninger, og disse bør ses som komplementære til hinanden.