Bliv inspireret til et ur med GPS

Dette er sponsoreret indhold

Der findes tusindvis af urproducenter i verden, og de har alle noget forskelligt at byde ind med. Det er dog meget forskelligt hvad forbrugeren skal bruge uret til, men når der er behov flot design, unikke egenskaber og miljøvenlighed, så er det ure fra Citizen man står tilbage med. Se for eksempel deres store udvalg af Citizen dykkerure med GPS.

Designs til enhver smag

I dag er det ikke længere nok kun kun at forholde dig til om dit ur skal være guld eller sølv. Armbåndsure kommer nemlig i ufattelig mange varianter og designs, og med mange forskellige egenskaber. Først og fremmest skal du overveje hvilken urskive, urkasse og rem du ønsker. Mens urskive kommer i flere klassiske farver, findes urkassen i guld, stål eller sort. Derefter har du remmen, hvor de mest klassiske valg er en lænkerem eller læderrem. De har to meget forskellige stilistiske udtryk og føles forskelligt på håndleddet. Derudover findes der også remme i gummi og nato. Det er også værd at overveje hvor stor uret skal være, hvilket typisk er urskiven målt i diameter.

Et utal af egenskaber 

Har du derimod et meget specifikt krav om urets egenskaber, skal du selvfølgelig starte der. Det kan nemlig begrænse mulighederne for urets design. Dog kan de færre muligheder også gøre det nemmere at vælge hvilket ur, der passer bedst til dig. Det kan også være at designet har mindre betydning, hvis bare uret har GPS eller et solar kvarts urværk. Du finder også et stort udvalg af dykkerure, som har en vandtæthed på helt op til 1000 meters dybde. Dog kommer de fleste dykkerure med en vandtæthed mellem 100 meter og 200 meter, hvilket også er mere en rigeligt for de fleste. Det kan også være at du ikke har særlige krav til dit ur, men at det blot skal kunne vise datoen også. Der findes nemlig også Citizen ure med flere forskellige kronografer, så du nemt kan finde et til lige dit behov. 

Et revolutionerende koncept

Citizen har gjort det til deres mission at udvikle nye funktioner i deres ure i takt med hvad, der sker ude i verdenen. Det har resulteret i et unikt koncept, som på sigt skal hjælpe miljøet. Dette ses igennem deres Eco-drive ure, som egentlig bygger på et ret simpelt koncept. Eco-Drive uret bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder, og konverterer det til energi. Dette resulterer i et miljøvenligt ur med et batteri, der holder meget længere end normalt.