Bliv bedre til den skriftlige kommunikation

Kommunikation er en vigtig egenskab – især i erhvervslivet, hvor misforståelse hurtigt kan komme ud af proportioner, især i disse tider. Det er også derfor, at særligt gode kommunikationsegenskaber – mundtligt såvel som skriftligt – er en eftertragtet kompetence på det danske arbejdsmarked.

Kommunikation spiller nemlig mange forskellige roller. Det handler om at kunne formidle sig på skrift og tale, men det handler også om at skabe engagement igennem sine tekster – at skrive tekster, som rent faktisk bliver læst, delt og kommenteret. Det er især vigtigt, når man driver en moderne virksomhed, som skal ud med budskaber på diverse digitale medier. Men hvordan opnår man denne egenskab?

Hvis du gerne vil blive bedre til at skrive – enten fordi du søger arbejde eller din stilling kræver det – er det en rigtig god idé at tage på et kommunikationskursus, som f.eks. dette kursus, der lærer dig at skrive tekster, der lever og fænger. Her vil du arbejde med konkrete artikler og blogindlæg, som du skal udgive og løbende få feedback og sparring på dine tekster. Du vil også lære, hvordan retoriske virkemidler kan bruges til at gøre dit sprog levende for modtageren. Det er en rigtig god investering, hvis du allerede lever af eller gerne vil leve af at skrive fantastiske tekster til både nettet og trykte medier.

En tur på et sådant kursus kan gøre dit sprog markant bedre. Når dagen er slut, vil du være skarp på skriftlig formidling af budskaber og historier, der rammer din målgruppe og engagerer dem i sin sag. Du vil blive bedre til at forfatte og forbedre egne tekster – og så vil du lægge mærke til, hvordan dine tekster bliver mere levende, fængende og i virkeligheden mere effektive. Det er uden tvivl egenskaber, som din arbejdsgiver vil sætte pris på – eller som vil gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Rhetor tilbyder også mange andre kurser, som kan hjælpe dig med at forbedre din skriftlige såvel som mundtlige kommunikation. Du kan læse meget mere om de forskellige kommunikationskurser hos Rhetor her.