AWS certificering hos verdens førende uddannelseshus

Søger du nye kompetencer, som giver dig mulighed for at arbejde med applikationer på Amazon Web Services? Så skal du tage en AWS certification hos Global Knowledge. En AWS certification eller en AWS certificering giver dig de færdigheder og åbner for de døre, som er nødvendige for at arbejde med Amazon Web Services og de tilhørende applikationer.

Du får en AWS certificering ved at tage et AWS kursus hos Global Knowledge, hvor du bl.a. kan opnå kompetencer inden for Cloud Computing, som kan gavne din personlige karriere og skabe værdi for din virksomhed.

Global Knowledge tilbyder et bredt udvalg af forskellige AWS kurser, som kan give dig kompetencer inden for forskellige områder. Du finder bl.a. disse AWS kurser:

  • AWS Certified Big Data

  • AWS Certified Developer

  • AWS Certified DevOps Engineer

  • AWS Certified Solutions Architect

Hos Global Knowledge finder du kurser på flere forskellige niveauer, så der er noget at hente om AWS for både øvede og nybegyndere.

Verdens førende uddannelseshus

Når du vælger at tage et AWS kursus hos Global Knowledge, er du garanteret en undervisning helt i top. Global Knowledge er nemlig verdens førende uddannelseshus, hvorfor du kan være sikker på at modtage undervisning i verdensklasse fra dygtige og erfarne instruktører.

Hos Global Knowledge finder du en lang række kurser inden for forskellige områder, og du får således mange muligheder for at skærpe dine kompetencer til gavn for både dig selv og din virksomhed.

Kurserne er relevante for alle virksomheder, der søger at lære nyt og derved give sig selv en fordel gennem en højere konkurrenceevne. Kurser fra Global Knowledge er således ikke kun henvendt til store og internationale virksomheder, men også til de helt små individuelle IT-professionelle.

Et kursus hos Global Knowledge inden for eksempelvis AWS er altid en god investering, som henvender sig til alle, og du er garanteret at forlade kurset med nye og brugbare kompetencer.