Automatisering af produktion er en investering i virksomhedens fremtid

Skab overskud og bedre flow gennem automatisering af processer

Hvis du arbejder med produktion, så ved du også, hvor vigtigt det er, at der er styr på de forskellige processer i produktionen. Det er nemlig en omstændig proces at producere et produkt, uanset hvilket produkt der er, der produceres. Derfor tager det også lang tid at opbygge nogle arbejdsgange og workflows, som fungerer.

Når man endelig har fået opbygget et system, der fungerer, har nogle produktionsvirksomheder tendens til ikke at genbesøge deres udstyr og processer – og hvorfor skulle de også det, når nu det fungerer?

Langt de fleste processer kan optimeres

Bare fordi en arbejdsproces eller et stykke maskinelt udstyr virker, betyder det ikke, at ikke der kan optimeres på nogle af arbejdsprocesserne. Ét af de områder, hvor der kan optimeres meget på, er at overgå til nogle mere automatiserede processer.

Automatisering af produktionsprocesser kan være med til både at spare tid og penge i virksomheden. Ofte skal der færre mennesker til at klare den sammen opgave, og opgaven kan klares på markant kortere tid. Derfor er det altid en god idé at foretage evalueringer af de arbejdsprocesser, der gør sig gældende i virksomheden – hvem ved, måske er der uopdaget forbedringspotentiale, som kan skabe nye og gunstige muligheder for virksomheden?

Hvordan foregår industriel automatisering?

Industriel automatisering handler om, at man i en industrivirksomhed automatiserer nogle af produktionsprocesserne. For at kunne gøre det, skal man starte med at gennemgå sit produktionsapparat. Det kan dog være svært som intern medarbejder eller ejer at se kritisk på virksomhedens opbygning. Er man ikke ekspert på området, har man heller ikke den nødvendige viden om, hvilke løsninger der findes og hvordan de kan implementeres. Derfor kan du med fordel konsultere en konsulent, der er ekspert på netop det område, din virksomhed beskæftiger sig med.

Kirkholm Maskiningeniører har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med automatisering af deres produktion, og de kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. De kan blandt andet rådgive dig om intelligente mekaniske løsninger og hjælpe med at implementere forskellige robotløsninger.