Alt kan købes på nettet – Hvorfor ikke shoppe online?

Du kan sidde hjemme i din sofa i nattøj og købe alt fra elektronik og tøj til fødevarer og vandpibetobak, så hvorfor skulle man nogensinde besøge en fysisk butik? Det er ikke kun den ældre generation, som godt kan lide at føle eller lugte produkterne, og det kan man ikke, gennem en skærm.

Derfor er der mange webshops, der også har en fysisk butik, hvor det er muligt at prøve tøjet, smage kaffen eller lugte til vandpibetobakken for at kunne finde den helt rigtige.

Billeder kan snyde

Ligegyldigt hvordan du vender og drejer det, er der ofte tale om et fysisk produkt, som bliver bestilt online, hvor det kun kan blive bedømt fra et lille billede (og en kundeanmeldelse, hvis man er rigtigt heldig). Og alle, der har handlet på Wish, ved, hvor skuffet man kan blive, når tøjet kommer ind ad døren og viser sig at være i dukkestørrelse.

Der skal være gode billeder af produkterne i høj opløsning, så kunden kan zoome helt ind og se alle detaljer, og der skal helst følge en lille tekst med, som beskriver det, man ikke kan se.

Social rygning leveret til døren

Netop leveringen af de bestilte produkter er tit et afgørende punkt for kunderne. Det skal helst gå hurtigt og være billigt. Bestiller du social smoke online, er det fordi, du ikke gider gå i kiosken, og ikke fordi du ikke står og mangler det. Så er det træls at sidde med sin hookah og ikke have noget tobak.

Kan du huske dengang, man gik i kiosken og lejede en video? Det kan man ikke længere, men man kan noget meget bedre; man kan leje en vandpibe, som endda bliver leveret til dig. Hos hdshisha kan du få leveret en vandpibe og alt det, du skal bruge for at ryge, lige til døren i hele Odense.