3 tøjgenstande enhver mand bør have i sin garderobe

3 tøjgenstande enhver mand bør have i sin garderobe

Moden skifter konstant. Det er trættende at følge med – og så er det i øvrigt dyrt. Lige som man har “fået fortalt”, at en tøjgenstand er “rigtig”, så går der ikke længe, før den igen er “forkert”, og man skal erhverve sig noget nyt.

Vi synes, det er en underlig tendens – selvom den er accepteret af de fleste.

Men uanset om man følger med i modens retningslinjer eller ej – så findes der nogle helt klassiske tøjelementer, vi mener, alle mænd bør have i deres skab! Læs med her og opdag, om du skal have opgraderet klædeskabet!

Jakkesættet

Enhver mand kan have behov for at “suite up!” fra tid til anden. Fordi et jakkesæt altid skal bruges i formelle og fine sammenhænge, så mener vi, at det netop er et outfit, man godt kan spendere lidt ekstra på (med god samvittighed!).

Chinos

Chinos er den perfekte balance mellem afslappende bukser og formelle benklæder. Chinos kan styles alt efter, om man ønsker at skabe et behageligt outfit eller et mere formelt look. Style fx buksen med en sweater – og du klar til en hyggelig dag ved svigermor eller style med en skjorte, og du er klædt på til en dag på kontoret. Et bud på gode chinos, der holder længe, er GABBA pisa bukser.

Basic T-shirt

Alle mænd bør (og har sikkert allerede) basic T-shirts i tøjskabet. Når du har fundet et mærke, der laver T-shirts, du kan lide, så kan du eventuelt købe alle dine farvevarianter fra samme mærke – det gode ved den basic T-shirt er nemlig, at de skal være enkelte.

En god striktrøje

Danmark er et køligt land. Det er derfor helt nødvendigt at have en god sweater i skabet. Det kan faktisk også sagtens være, at du har brug for mere end én.

Her kan det også betale sig at investere i en lidt dyrere sweater i god kvalitet. Det lyder måske ulogisk, at det kan betale sig at give flere penge for noget, der ellers kunne være billigere. Men hvis du har prøvet at købe en billig sweater i dårlig kvalitet før, så ved du også, hvor hurtigt sådan en kan komme til at se trist og slidt ud!